Nieuws

12 berichten

boer Willem bruin

En voorlopig is onze collectie compleet met een bruin biertje! We hadden niet zoveel inspiratie en hebben die gewoon “boer Willem bruin” genoemd 😉 Probeer die zeker eens uit bij de lokale horeca of bestel via onze webshop. De eerste recensies op untappd zijn heel goed! Onze proevers omschrijven het als een pittig bruin van 7,5 graden met lichte gerookte karamel en anijs smaak!

boer Willem tripel komt er aan!

boer Willem tripel

Onze boer Willem blond krijgt een opvolger! We zijn reeds een hele tijd bezig met het ontwikkelen van een lekker tripel bier en 4 recepten haalden de shortlist. Na veel wikken en wegen… en voornamelijk (laten) proeven dus ook 😉 … hebben we er voor gekozen om 1000l van ons recept 47 te brouwen. We gaan die gewoon “boer Willem tripel” noemen en voorzien van een herkenbaar maar duidelijk etiket. Binnen 2 weken beschikbaar via onze webshop en kort daarna ook in onze verkooppunten en bij de lokale horeca!

Boer Willem in 2021!

Het jaar zit er op, het was heel druk en we zijn er helemaal voor gegaan… en dat is gelukt dankzij jullie allemaal!!!

Bedankt voor jullie massale belangstelling, de durf om eens iets nieuws te proeven en meteen ook jullie steun aan kinderboerderij Bokkeslot!

We kregen massa’s – vooral positieve 🙂 – feedback via allerhande kanalen, een kleine greep uit de reacties vind je hier!

6000 liter boer Willem deze zomer!

Om ieders dorst deze zomer tijdig te lessen hebben we 6000 liter boer Willem gebrouwen!! Naast onze vertrouwde webwinkel (of rechtstreeks bij de brouwers) kan je terecht bij de lokale drankenhandels maar tevens in veel leuke kroegen en zomerbars!!!

Klik hier voor een overzicht van handel en horeca!

Daarnaast passeert ons biertje ook op de lokaalmarkt te Deerlijk en Heule, ideaal om er eens kennis mee te maken 🙂

Volg ons op facebook of instagram voor de nieuwste updates!

No matter what life throws at you… a cold beer will always help

2000 liter boer WILLEM!

De 2de lichting boer WILLEM is klaar! We hebben 2000 liter gebrouwen deze keer en naast onze webwinkel (of rechtstreeks bij de brouwers) kan je voortaan ook terecht bij de lokale drankenhandels. Klik hier voor een overzicht van handel en horeca!

We hopen op een verdere versoepeling van de covid maatregelen zodat we binnenkort een eerste boer WILLEM op een terrasje kunnen drinken! Heb je interesse om ons bier te verdelen? Contacteer ons via dorst@badkuipbrouwers.be

No matter what life throws at you… a cold beer will always help